09/345 97 82

Launch nieuwste Samsung Galaxy S Series op 1 februari

Een nieuw jaar? Een nieuwe launch van Samsung! Mogen we hopen op de nieuwe Galaxy S Series in februari? We delen onze inzichten en blikken even vooruit!

Nieuwe Samsung-smartphone: sooon?

Wat mogen we verwachten? Waar kan je naar uitkijken? Wij zijn erg benieuwd naar de lancering tijdens het ondertussen bekende ‘Samsung Galaxy Unpacked‘. We rekenen op nieuwe toptoestellen met alweer de beste features en recentste technologische uitspattingen.

Zet zeker 1 februari in je agenda. Dan kunnen we live de launch van de nieuwste Samsung-toestellen volgen tijdens ‘Samsung Galaxy Unpacked’. Dat zou om 19.15 u. gebeuren! Wat kunnen we daarvan verwachten? Veel leuks, veel nieuws, dat is zeker!

Sooon

Onze verwachtingen: Samsung Galaxy S Series

We kunnen ervan uitgaan dat Samsung verder zal inzetten op de populaire Samsung Galaxy S-reeks. Met de S22 hadden we drie versies: S22S22+ en S22 Ultra. De Galaxy S Series is een succesformule en veroverde de wereld, dus waarom zou Samsung de formule veranderen?

Bekijken we de evolutie op de smartphonemarkt, dan kunnen we voorspellen dat de focus zal liggen op opslagcapaciteitbatterij-autonomie en snelheid.

De vorige Galaxy S22 zette nog in op een Exynos-processor, terwijl de vouwbare Galaxy Z Flip4 en Fold4 al een stap verder gingen met de Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Een logische veronderstelling is dus: een next-level processor met verbeterde snelheid voor de S Series.

Ook qua camerakwaliteit zal Samsung een stap vooruit moeten zetten om concurrentieel te blijven. AI zal daar een deel van moeten uitmaken en we kijken dus uit naar nieuwe, verbeterde camerafuncties!

We zien dat de ecotrend ook bij laptops, tablets en smartphones wordt opgepikt. Geleidelijk aan wordt steeds meer gerecycled plastic gebruikt voor behuizingen en onderdelen. Ook Samsung koos bij het produceren van de nieuwe foldables (Flip4 en Fold4) voor gerecyclede materialen (oplaadpoort en poortbeschermer).

Bij de nieuwe smartphones zou ook de keuze voor een duurzamer, ecologisch productieproces, de logische keuze zijn.

Ondertussen weten we dat de Samsung S22 Ultra het premium model was van de vorige reeks. Dat betekent ook: compatibiliteit met de S Pen van Samsung. We verwachten dat dit voor het premium toestel uit de S Series niet anders zal zijn.

Ook de handige vingerafdruklezer en Dual Sim zijn ondertussen toch wel vaste waarden geworden. Dus de nieuwe S Series zou ook deze functies moeten ondersteunen.

Wil je je voorbereiden op Samsung Galaxy Unpacked? Doe je research en lees onze blogs om meer te weten over de smartphones en tablets van Samsung.

De Samsung Galaxy S22 Series speelt met licht en duister
Unfold your world met Samsung Galaxy Z Flip4, Fold4 en Watch5
Samsung Galaxy Tab S8 Series: sneller, zuiniger en krachtiger