09/345 97 82

Coyote update

Coyote update

Wie Coyote al kent, weet dat het veel voordelen heeft. Vaste en mobiele radars verklikt hij in jouw voordeel. Ook nuttige info voor onderweg, zoals snelheidsbeperkingen en ongevallen worden je meegedeeld. Wat heeft deze S versie dan meer, behalve de dashcam?

Het 4″ touch screen van de Coyote S, is om te beginnen net iets groter dan de vorige versies en beschikt nu ook over drie knoppen. Geen gesukkel meer met het touch screen tijdens het rijden! Wie ook de knopjes niet handig vindt, kan gewoon zijn stem gebruiken, dankzij de spraakherkenningsfunctie.

De verkeersinformatie is ook verbeterd. De vertragingstijd in de files bijvoorbeeld wordt nu ook meegedeeld, net als waarschuwingen omtrent mist, staat van de wegen of spookrijders. Indien je de snelheidsbeperking overschrijdt, kleuren de knoppen op het scherm rood en gaat er een lichtje knipperen.

Er zijn verschillende Coyote abonnementen beschikbaar, voor één of meerdere jaren. Koop je Coyote S radarverklikker met dashcam bij Exellent en krijg gratis 1 maand abonnement!

Vorige
Volgende